09.05.2017,  10:57:13 | 0 comentarii | 3463 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Trei smurdişti, / Moaşe de ocazie
de Alina PIPAN
Marţi, 9 mai, în jurul orei 10, echipajul de prim ajutor al Punctului de Lucru Baru a fost chemat în ajutor de o femeie însărcinată care intrase în travaliu.
 
Pompierii salvatori s-au deplasat în doar câteva minute la casa femeii din Baru şi au urcat-o în ambulanţă pentru a o duce la Spitalul Orăşenesc Haţeg, unde urma să nască.
Deşi distanţa până la Haţeg  este de doar 25 de kilometri şi poate fi parcursă în mai puţin de o jumătate de oră, femeia, în vârstă de 29 de ani, nu a mai rezistat până la spital. Imediat după ce s-a întins pe targă a dat naştere, în ambulanţă, unei fetiţe căreia pompierii i-au tăiat şi clampat cordonul ombilical şi i-au eliberat căile aeriene. Până a ajuns ambulanţa la spital, fetiţa, care cântăreşte 3 kilograme şi este sănătoasă, a apucat să îşi facă şi primul somn.
Moaşele de ocazie sunt: plt.maj. Marius Barbu, plt.maj. Pavel Mati şi plt.maj. Mircea Ţelegredean. Aceasta este a treia naştere asistată de echipajul de prim ajutor al Punctului de Lucru Baru, în ultimul an.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter