30.05.2017,  15:23:23 | 1 comentariu | 3683 vizualizari
Lucian Resmeriță (candidat de primar PSD Lupeni): „Am în vedere reabilitarea și modernizarea tuturor zonelor din Lupeni”
de Ziarul Vaii Jiului

Pentru Lucian Resmeriță, candidatul propus de PSD Lupeni pentru preluarea funcției de primar al localității în alegerile de la 11 iunie, continuarea programului de reabilitare și modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni constituie una din cele mai importante obligații asumate în fața cetățenilor.

„Vreau să-i asigur pe toți cetățenii municipiului Lupeni că niciuna dintre zonele în care se află blocuri sau gospodării individuale nu va rămâne în afara programului meu de măsuri pentru modernizarea infrastructurii de transport rutier și pietonal din orașul nostru”, dă asigurări Lucian Resmeriță.
Acesta arată că, grație unui proiect adoptat de echipa PSD din Consiliul local Lupeni, deja se află în plin proces de execuție mai multe investiții în acest sens, aflate în diferite stadii de derulare, unele fiind deja finalizate.
„Voi continua proiectul de reconstrucție a străzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri și a căilor de acces din trotuare către blocurile de locuințe, precum și amenajarea de parcări și spații verzi, pe întreg Bulevardul T. Vladimirescu, de la sediul primăriei până la ieșirea spre Uricani, la sediul Universal Edil. Similar, voi continua proiectul de modernizare a străzilor Calea Brăii, str. Straja și str. Pomilor. O atenție aparte voi acorda continuării și finalizării acestui tip de lucrări din cartierul Parângului, zona Spiru Haret, zona Aleea Castanilor și în Cartierul Viitorului. Lucrări de acest fel vor începe și în Cartierul Ștefan, str. Brazilor, str. Tusu, str. Vânătorilor, str. 9 Mai ș.a.m.d.”, spune Lucian Resmeriță, candidatul de primar propus de PSD.
Lucian Resmeriță arată că pentru toate aceste investiții publice, administrația locală a reușit să atragă importante fonduri de investiții, prin eforturile depuse în acest sens de fostul primar, Cristian Resmeriță. În prezent senator PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriță spune, la rândul său, că îi va acorda întregul său sprijin viitorului primar social-democrat al Lupeniului, pentru finalizarea acestor importante proiecte publice de infrastructură, dar și pentru obținerea finanțărilor pentru alte noi și noi proiecte edilitare.

Comandat de: Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Hunedoara. Executant: SC Aldo Detail Direct SRL-D. CUI Mandatar Financiar:  21170004Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 .30.05.2017,  21:35:09
.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 8  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter