31.05.2017,  16:19:17 | 1 comentariu | 3533 vizualizari
Modernizarea şi dotarea Spitalului Municipal, în atenţia candidatului de primar al PSD Lupeni, Lucian Resmeriţă
de Ziarul Vaii Jiului

„Cuvântul sănătate trebuie să fie pentru noi, cetăţenii din municipiul Lupeni, mai mult decât o simplă şi frumoasă urare transmisă celor dragi. Când vorbim despre sănătate, trebuie să abordăm cu maximă seriozitate prezentul şi viitorul Spitalului Municipal Lupeni”, spune Lucian Resmeriţă.

Candidatul propus de PSD Lupeni pentru funcţia de primar al municipiului Lupeni consideră că Spitalul Municipal din Lupeni este una din cele mai importante instituţii publice din zona de vest a Văii Jiului şi, în acest context, acesta îşi propune să acorde o atenţie aparte dezvoltării infrastructurii şi dotării acestuia, dar şi dezvoltării de noi specializări medicale şi creşterii calităţii actului medical.

„S-au făcut paşi importanţi, în ultimii ani, şi în ceea ce priveşte modernizrea Spitalului Municipal Lupeni. Este acum de datoria noastră, iar eu ca primar îmi voi asuma acest lucru, să punem în valoare această unitate medicală, cu medicii pe care-i avem, prin atragerea de noi cadre medicale şi deschiderea de specializări noi, prin punerea în funcţiune a aparaturii moderne care a fost deja achiziţionată şi prin achiziţia de noi aparate medicale performante. Voi avea în vedere toate aceste lucruri”, spune Lucian Resmeriţă.

Ambiţiile lui Lucian Resmeriţă în ceea ce priveşte dezvoltarea unităţii medicale de la Lupeni sunt şi mai mari. Acesta doreşte să implementeze un nou proiect de investiţii care va avea ca scop modernizarea corpului vechi al Spitalului Municipal Lupeni. Mai mult, având în vedere că Lupeniul este deja o staţiune montată extrem de căutată în sezonul de iarnă, ca primar, Lucian Resmeriţă îşi propune să realizeze un proiect de extindere şi modernizare a sediului Salvamont din staţiunea Straja şi să demareze un proiect de amenajare, în vecinătatea Spitalului Municipal, a unui heliport destinat intervenţiilor de urgenţă cu elicoptere SMURD, în caz de necesitate.

„Toate aceste lucruri care ţin de preocupările administraţiei locale pentru sănătate sunt chestiuni de la care nu voi face rabat. Oamenii din Lupeni au nevoie de servicii medicale de calitate, de echipamente medicale de ultimă generaţie, de certitudinea că aici, la Spitalul din Lupeni, pot beneficia de tratamente pentru sănătate la fel ca în orice mare oraş al ţării. Iar eu, ca primar, voi face tot ceea ce pot pentru a le asigura acest lucru”, a declarat Lucian Resmeriţă.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 iustina02.06.2017,  12:08:13
Haida;de!! Modernizeaza spitalul...Minciuni,minciuni,minciuni...psd-iste...


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter