11.07.2017,  20:35:00 | 1 comentariu | 3235 vizualizari
Contrar vorbelor care se aud / Nu cred că tânărul Ile ar urma să intre în politică
de Gheorghe OLTEANU

Faptul că fiul primarului a ajuns să ocupe un post de farmacist la Spitalul Municipal Vulcan i-a făcut pe unii să comenteze în fel şi chip evenimentul. Personal, nu văd ceva nelalocul lui în asta.

Alexandru Ile este
absolvent de facultate de farmacie, o facultate grea, pe care nu toţi cei care intră apucă să o termine. Eu îl ştiu ca pe un băiat respectuos, niciodată nu mi-a vorbit cu nasul pe sus, e bine pregătit profesional, aşa că nu văd de ce nu ar fi capabil să ocupe acest post. Mai ales că l-a luat în urma trecerii unui concurs. 
Fireşte, or fi şi din aceia care vor fi spus că şi taică-său şi-ar fi băgat mustaţa pe acolo, dar, în lipsa unor probe concrete, chestia asta este de domeniul bârfelor.

Interesantă, însă,
este varianta pe care am auzit-o vehiculată de unii. Aceea că de pe acest post Gheorghe Ile ar urmări să-l ia în calcul pe Alexandru, pentru a-l face candidat la funcţia de primar la alegerile locale următoare. Trei nume vehiculează persoana care merge pe varianta asta: pe cel al lui Ile, pe al fiului său şi pe al Angelei Stoica, fără să mai pună la socoteală candidaturile altor formaţiuni politice. Nici asta nu-mi sună prea bine, pentru că nu-l văd pe Ile jr. bălăcărindu-se în mocirla politicii româneşti. Chiar dacă, să presupunem, taică-său ar vrea să-l bage în ea - deşi am rezervele mele -, tânărul farmacist se va feri de ches­ti­unile politicului ca dracul de tămâie. Şi ştie el de ce. Unu la mână, a băgat de seamă, fără îndoială, cum este privit bătrânul lui de către unii şi, doi, nu s-a inventat încă săpunul care să te spele de păcatele cu care te ispiteşte politica şi nici medicamentul care să te facă bine.


Comentarii articol (1 )

#1 Elena12.07.2017,  10:56:21
Paaaiii ....s-a trezit , tirziu , traseistu' ile , i-a luat-o inainte , " prietenul " de la Lupeni .... Sau tocmai DE AIA , vrea si el sa transforme , Vulcanul , din oras , pardon municipiu inecat in rahat ,in regat , lasat mostenire , " printilor " ? Poate ca atunci , va fi cosita SI " iarba " dintre blocuri , anual ,nu numai in campanii .


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter