12.07.2017,  21:45:10 | 1 comentariu | 3637 vizualizari
La Vulcan, chiar şi pentru o zi, / Angela Stoica a revenit lângă Gheorghe Ile
de Gheorghe OLTEANU

Fotografiile care însoţesc acest articol nu au fost scoase de pe vreun CD pe care am înmagazinat poze realizate cu ani şi ani în urmă, sunt făcute ieri, imediat după ora 11:00 - cum de fapt se poate vedea şi pe datele inscripţionate pe ele - la şedinţa extraordinară a consiliului local vulcănean. 

Fie că-i ordinară, extraordinară
sau de îndată, orice şedinţă de consiliu local este condusă de un preşedinte. La Vulcan, pentru lunile în curs, sarcina aceasta îi revenea independentului Florin Govor. Numai că Govor este în concediu, aşa că trebuia să fie suplinit de un alt consilier local. Propunerea ca doamna consilier PMP Angela Stoica să fie preşedinte de şedinţă a făcut-o pesedistul Pompiliu Barbu. Nu pot să ştiu dacă întâmplător sau nu. E posibil ca sarcina să-i fi fost trasată în cadrul restrâns în care, întotdeauna, pesediştii se întâlnesc cu Ile înainte de a intra în sala de şedinţe.

Angela Stoica a tresărit
auzindu-şi numele rostit de Puiu Barbu. A fost luată prin surprindere, dar o surprindere din aceea plăcută. Nu se aştepta la asta, „Dar să ştiţi că eu intenţionez să plec în concediu!”, s-a scuzat ea, cu gândul că, la şedinţa ordinară din ultima zi a acestei luni, nu va mai putea să-şi facă datoria de preşedinte de şedinţă. „Numa’ astăzi!”, a liniştit-o Ile, pe a cărui faţă nu s-a putut citi surprinderea. Ceea ce mă duce cu gândul c-am avut oarecum dreptate cu cele zise puţin înain­te, referitor la dospirea în biroul lui a propunerii făcute de Puiu Barbu.

După ce a    
auzit că e vorba numai să fie preşedinte de o zi, numai la extraordinara de miercuri, Angela Stoica şi-a luat hârtiile şi s-a mutat în stânga lui Gheorghe Ile. Nu prea s-a văzut cine ştie încântare pe faţa primarului, dar nici cătrănit cum era când îl avea pe Florin Govor lângă el nu era. În schimb, Angela Stoica s-a simţit super la masa prezidiului, loc din care, ani la rând, înainte ca Merişanu să-i ia funcţia, a viceprimărit Vulcanul şi adunările consilierilor locali. Clar şi fără fâstâceli, ea şi-a făcut cu brio îndatoririle care i-au fost atribuite. Cu o singură excepţie. I-a dat cuvântul lui Ile, fără ca, mai înainte de asta, să fi supus la vot ordinea de zi. Deh, de emoţie, am putea spune, fiind­că, în actualul mandat, a fost pentru prima dată când, după cine mai ştie cât timp, a stat atât de aproape de mustaţa primarului.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Bibiloi21.07.2017,  14:55:48
Ehehe, daca ar avea glas zidurile primariei, cate n-ar mai povesti despre acesti mascarici lipsiti de orice simt al ridicolului sau al demnitatii.


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter