07.08.2017,  22:14:05 | 0 comentarii | 1995 vizualizari
Primăriile din Vale au luat avertizările de caniculă în serios
de Ziarul Vaii Jiului

Până să ne dea natura apă pluvială în ropote, răcoare și puțin repaos de la codurile galbene și roșii de caniculă, administrațiile locale din Valea Jiului s-au pregătit care cum au știut pentru a contracara efectele caniculei. S-au pregătit serios, cu cantități mari de apă, atât pentru angajați, cât și pentru populație. De departe cea mai mare cantitate de apă, și cea mai diversificată ca brand și calitate, a avut-o Primăria Vulcan. 

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat Petroșani a achiziționat apă la doi litri, carbogazoasă, 498 de bucăți, și 8 bidoane de 5 litri de apă plată, cheltuind pentru confortul angajaților și cetățenilor 776 de lei. Primăria Petroșani are disponibile, la parterul instituției, inclusiv dozatoare cu apă potabilă pentru oricine are nevoie de hidratare, acestea sunt amplasate chiar în sala de așteptare destinată celor care depun actele pentru realizarea pașapoartelor. 
Primăria Petrila a achiziționat dozatoare cu apă, amplasate în punctele cele mai circulate din oraș, cum ar fi Școala Gimnazială „I.D. Sîrbu”, dar și pahare de unică folosință. Cu toate că punctele de hidratare sunt accesate mai rar, cei mai mulți trecători preferând să își cumpere apa și să o aibă la purtător, administrațiile locale trebuie să aibă amenajate aceste puncte de hidratare. 
Primăria Vulcan a cumpărat apă în valoare de 2.016 lei. Au fost acoperite toate preferințele, plată sau carbogazoasă, la 2 litri, la 2,5, la jumătate - Borsec, Harghita, Zizin, Stănceni. Apa a fost destinată dotării punctelor de hidratare, alimentării angajaților care lucrează în condiții speciale, dar, se pare, și pentru unul din evenimentele publice programate în luna august. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter