09.10.2017,  13:19:45 | 1 comentariu | 1160 vizualizari
Primăria Petroșani  are 9 posturi vacante ce ar putea fi ocupate în anul 2018
de Alina PIPAN

Primăria Petroșani are 9 posturi vacante ce ar putea fi ocupate prin concurs anul viitor. Trei dintre ele sunt în cadrul Direcția de Asistență Socială. Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Petroșani are 5 funcții vacante, în timp ce Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat nu mai are decât un loc liber pentru un eventual angajat.

Din aparatul de specialitate al primarului este liberă încă funcția de auditor clasa I, grad profesional principal, o funcție publică de conducere, două posturi de consilier clasa I, grad profesional superior și unul de inspector clasa I, grad profesional superior. Deci 4 funcții de execuție și una de conducere.  DADPP ar mai avea liber un post de inspector clasa I, grad profesional superior, iar la Direcția de Asistență Socială se mai pot ocupa două posturi de inspector clasa I, grad superior și unul de inspector clasa I, grad principal.

Conform legii, Planul de ocupare a funcțiilor publice pentru anul 2017 se întocmește de fiecare primărie ori de consiliul județean până în data de 31 august și este trimis spre avizare către Agenția Națională a Funcționarilor Publici. Agenția face observații și propuneri, apoi forma finală a planului de ocupare este votată de consiliul local și retransmis agenției până la data de 15 octombrie. Consiliul Local Petroșani a aprobat forma finală a planului de ocupare în data de 5 octombrie.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter