21.11.2017,  10:33:28 | 0 comentarii | 983 vizualizari
Camera de Comerț și Industrii Hunedoara înființează Biroul Unic, pentru a veni în slujba agenților economici
de Alina PIPAN

Camera de Comerț și Industrii  Hunedoara a derulat în cursul acestui an o serie de  sesiuni de informare și consultare, workshop-uri, târguri și expoziții, cursuri de instruire, acțiuni la care au participat un număr important de agenți economici din județ.

Pornind de la succesul de care s-au bucurat parteneriatele  CCI Hunedoara cu instituțiile publice colaboratoare, s-a decis  înființarea unei structuri menită să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local: Biroul Unic. Festivitatea de semnare a protocolului cu cele 17 instituții publice semnatare care a avut loc luni, 20 noiembrie la sediul CCI Hunedoara.

Scopul Biroului Unic este de a reuni într-un singur loc (la sediul CCI Hunedoara, o dată pe lună) serviciile descentralizate și de a oferi gratuit consultanță celor care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de informații pentru obținerea avizelor, autorizațiilor și a altor acorduri de funcționare. De asemenea, se dorește organizarea unor seminarii de instruire și informare a agenților economici pe diferite subiecte de interes, precum și dezvoltarea unui birou virtual care să faciliteze dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor.

Hunedoara este al cincilea județ, după Timiş - inițiatorul proiectului la nivelul sistemului cameral, Neamţ, Constanța și Brașov, în care va funcţiona un Birou Unic pentru agenţii economici.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 6 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter