04.12.2017,  11:10:02 | 0 comentarii | 1105 vizualizari
Post disponibil la DADPP Petroșani - Compartimentul asociații de proprietari
de Alina PIPAN

Direcția Administrarea Domeniului Public şi Privată Petroşani organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție temporar vacantă de inspector de specialitate, gradul profesional II din cadrul Compartimentului asociații de proprietari.

Concurenții trebuie să aibă  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, minimum 3 ani.

Concursul constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere; probă scrisă și interviu.

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Petroşani, str.1 Decembrie1918, nr.93 şi constă în proba scrisă în data de 14 decembrie 2017, ora10. Data interviului va fi comunicată ulterior. Dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse din data de27.11.2017 până în data de 05.12.2017,ora 16.00 la registratură . Bibliografia este disponibilă pe site-ul Primăriei Petroșani.

 Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter