14.12.2017,  19:15:36 | 0 comentarii | 1197 vizualizari
PRM Hunedoara / Conferinţă de presă de sfârşit de an
de Corneliu BRAN

Alături de Emanoel Andronache, preşedintele PRM Hunedoara, a stat, la ultima conferință de presă anului, Ionuţ Năsălean (preşedintele PRM Lupeni) şi Dan Ghiţă (membru al organizaţiei PRM Petroşani).

„Este o conferinţă mai de sărbătoare. În primul rând, vreau să mulţumesc filialei judeţene a PRM Hunedoara şi reprezentanţilor presei pentru colaborarea pe care am avut-o în acest an. Faptul că filiala noastră s-a clasat în toate competiţiile electorale la nivel naţional, dacă nu pe primul loc, cel puţin în primele două locuri, trebuie să recunoaştem că s-a datorat colaborării foarte bune pe care am avut-o cu presa şi a relaţiei corecte dintre noi, modul în care presa a reflectat acţiunile noastre şi punctele noastre de vedere fiind de apreciat.
Dacă ar fi să facem un remember al acestui an, foarte pe scurt, nu putem uita alegerile parţiale de la Lupeni, unde PRM Lupeni a făcut o figură destul de frumoasă, clasându-se pe locul secund. Cred eu că acest rezultat ne dă mari perspective ca peste trei ani să putem câştiga primăria din Lupeni. Pe finalul anului s-a desfăşurat al VI-lea Congres al PRM. La acest Congres eu am candidat şi am fost ales şi vicepreşedinte al partidului. Este meritul filialei judeţene, prin munca şi rezultatele obţinute, precum şi al tuturor membrilor care m-au sprijinit. Tot pe final de an la Deva au fost alegeri, unde, deşi am dorit să punem un candidat PRM, am lăsat la latitudinea filialei locale PRM Deva să decidă, care fiind solicitată de PNL şi de actualul primar al Devei, domnul Oancea, a acceptat să încheie un protocol de colaborare. Un protocol pe care, dacă Florin Oancea şi PNL Deva îl vor respecta, parte din proiectele PRM-ului vor fi implementate. 
În încheiere, fiind final de an doresc să le adresez tuturor membrilor şi simpatizanţilor PRM de pe acum Sărbători Fericite, la fel petrilenilor şi hunedorenilor.  Membrilor PRM Hunedoara, echipei în întregime, doresc să le mulţumesc personal pentru activitatea depusă”, a declarat preşedintele Emanoel Andronache.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 2 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter