14.12.2017,  19:17:54 | 0 comentarii | 1426 vizualizari
E.ON Energie România dăruieşte energie / Daţi un share pentru Spitalul Municipal Vulcan
de Alina PIPAN

E.ON Energie oferă 200.000 de kWh unor instituţii sociale din 10 judeţe.

Întreaga cantitate, care va consta în energie electrică sau echivalentul în gaze naturale, va fi donată, în funcţie de voturile românilor, unor spitale, case de copii și cămine pentru vârstnici. Printre instituțiile participante se numără și Spitalul Municipal Vulcan. 
Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www.daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowaţilor. Tot ceea ce trebuie să facă fiecare participant este să dea like sau share poveştii respectivei instituţii în reţeaua de socializare şi automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate direcţiona kWh către mai multe instituţii, în limita a 10 distribuiri.
Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like şi share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website.
Iniţiativa este realizată în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurată în perioada 13-27 decembrie 2017, pe website-ul www.daruiestelumina.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată.
Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.
Campania „Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de-a patra ediţie şi reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON România în viaţa comunităţilor locale.Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 8 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter