18.01.2018,  19:21:52 | 0 comentarii | 640 vizualizari
Vulcan / Intabulări gratuite
de Alina PIPAN

Oficiul de Cadastru și Publicitate Hunedoara a scos la licitație serviciile de înregistrare sistematică a imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară pentru 42 de sectoare din 5 UAT-uri din județ. 

Printre cele 5 loturi scoase la licitație pentru care se va face intabularea gratuită se află și Vulcanul cu 2022 hectare ce vor fi intabulate fără niciun cost din partea proprietarilor. Celelalte beneficiare ale programului național din județ sunt UAT Baru cu 666 ha, UAT Pui cu 1.976 ha, UAT Sarmizegetusa cu 3532 ha, UAT Sântămărie Orlea cu 499 ha.
Valoarea estimată pentru realizarea documentației este de 1.026.010 lei. Intabularea se va realiza în 18 luni de la data atribuirii contractului. 
Obiectivul programului național de cadastru este înregistrarea gratuită a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru a elimina erorile din sistem și a facilita operațiunile economice pentru terenurile respective. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 4 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter