25.01.2018,  19:14:28 | 2 comentarii | 689 vizualizari
Candidat la şefia AJF Hunedoara: Ionuţ Stelescu
de Loredana JUGLEA

AJF Hunedoara a anunţat dosarele pe care le-a validat în ceea ce priveşte alegerile din luna februarie pentru posturile de preşedinte şi de vicepreşedinte.

Doi pentru un fotoliu de președinte
Surpriza vine din partea lui Ionuţ Stelescu (Universitatea Petroşani), care și-a depus candidatura la AJF. Comitetul Executiv al AJF a ţinut cont de hotărârile Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaţilor pentru funcţia de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF întrunită în data de 22.01.2018 şi a luat măsura de a aproba dosarele pentru funcţia de preşedinte al AJF Hunedoara a următorilor candidaţi: Petrean Cristian Ştefan și Stelescu Ioan. A aprobat şi dosarele pentru funcţia de vicepreşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi: Cristian Cornel Coroiescu, Emil Cristian Gîţ, Damian Diniş, Vasile Hriţac, Ştefan Marius Claudiu.

Dosarul lui Scurtu nu a fost validat
Comisia AJF Hunedoara a menţinut hotărârea Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaților la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai AJF Hunedoara, respectiv de invalidare a dosarului lui Vasile Scurtu pentru funcţia de vicepreşedinte. Vasile Scurtu este preşedintele Minerului Uricani şi vicepreşedintele AJF Hunedoara până la noile alegeri. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (2 )

#1 Dan25.01.2018,  20:45:48
Mult succes , ar fi o mandrie pentru valea jiului daca ar castiga domnul Ionut Stelescu dar nu cred ca ii vor invinge pe cei din Deva sau Hunedoara . Mult succes si sa ajute fotbalul din valea jiului , este un om inteligent si puternic !
#2 Remus26.01.2018,  20:53:08
Nu se poate unul care înjură arbitrii și îi face în toate felurile sa fie la conducerea Ajf .RUSINE


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 9 ori 2  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter