30.01.2018,  19:24:33 | 0 comentarii | 294 vizualizari
Pasă cu pasă… / Alegeri la AJF
de Loredana JUGLEA

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a luat act de procesul verbal al Comisiei de analiză și validare a dosarelor candidaților pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte AJF Hunedoara.

Comisia a decis validarea dosarului lui Ioan Stelescu pentru funcţia de preşedinte și  a menţinut hotărârea Comisiei de analiză şi validare a dosarelor candidaților la funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte AJF Hunedoara.
„Vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile art. 44 alin. 3 şi art. 46 alin. 3 din STATUTUL AJF HUNEDOARA, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal, întrunit statutar la data de 23 ianuarie, aprobă dosarele pentru funcţia de Preşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi: Cristian Petrean, Ioan Stelescu, și aprobă dosarele pentru funcţia de Vicepreşedinte al AJF Hunedoara următorilor candidaţi: Cristian Coroiescu, Cristian Gîţ, Damian Diniş, Vasile Hriţac, Ştefan Marius Claudiu”. 
La alegerile din 7 februarie este aşteptat să ia parte şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, care a participat și la funeraliile regretatului Mircea Sîrbu.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 10 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Publicitate
Newsletter