01.02.2018,  19:34:28 | 1 comentariu | 594 vizualizari
La drumul spre Parâng / Lucrările ar fi trebuit să înceapă, dar licitaţia este contestată 
de Alina PIPAN

Pentru Petroșani, drumul spre Parâng este un subiect sensibil, deoarece existența lui ar facilita transportul către stațiune și ar spori activitatea turistică în stațiune. 

Deși ar fi trebuit ca deja să se construiască acest drum, abia s-a încheiat prima ședință în procesul care vizează licitația de atribuire, conform căreia firma Strabag era câștigătoare. La prima înfățișare în procesul în care Mano Sprint SRL este reclamant, iar Consiliul Județean Hunedoara este pârât s-a decis amânarea cauzei, instanța apreciind că este necesară depunerea dosarelor aflate pe rolul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor.  
Drumul a fost proiectat, s-a realizat licitația pentru alegerea constructorului și anul trecut ar fi trebuit să înceapă deja lucrările. Dar, după stabilirea constructorului, a început iureșul. Oferta Drupo a fost declarată inacceptabilă și s-a acceptat oferta Strabag. Dar cu toate acestea, Consiliul Național de Soluționare a Contestaţiilor a primit contestații și de la Drupo și de la Strabag. Lovitura de grație a fost dată de SC Mano Sprint SRL și SC Trans Construct Import Export SRL – prin Mano Sprint SRL care a contestat în instanță licitația realizată de Consiliul Județean Hunedoara. Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.


Comentarii articol (1 )

#1 Irina01.02.2018,  20:19:00
pana cand vom mai suporta aceste ....


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  Cât fac 7 ori 10  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!

Anunț
Publicitate
Newsletter