10.11.2008,  13:49:50 | 0 comentarii | 3945 vizualizari
Valea Jiului şuşoteşte
de Ziarul Vaii Jiului

Vând Monica Iacob- Ridzi, preţ negociabil!
Ce sã facã bietul cetãţean dacã vine ordin de la primãrie sã punã afişe cu Elena Ceauşescu de Petro­şani? Strânge din dinţi cu gândul la promisiunea de pomanã electoralã şi pune afişul!
Şi cum întotdeauna ro­mâ­­nul a ştiut sã spe­culeze momentul, mai dã şi alte utilizãri afişului. Premiul pentru cel mai tare mesaj electoral revine unei familii de pe strada Timişoara (cartier Colonie), numãrul 32 parcã. În fereastra oamenilor troneazã urmãtorul afiş electoral: „Valea Jiului e acasã. Vând Dacia 1300. S-o reclãdim împreunã. Preţ negociabil. Votaţi Monica Iacob-Ridzi. Informaţii la telefon...”.  Domnule, vã felicitãm pentru mesajul electoral subliminal pe care îl trimiteţi. Dar sã concluzionãm: preţul e negociabil dacã o votãm pe Leana.... pãi ştiam! Doar cã nimeni nu a avut pânã acum tupeul sã afişeze în geam programul ei politic! Pe când nişte panouri mari cu mesajul ãsta?

Angela Stoica vrea. Dar nu-i reuşeşte!
Joi searã. Rahaturi electorale la televizor. Dacã reuşeşti sã asculţi, eşti tare. E reeditare la Cascadorii râsului. Distinsã doamnã candidat, consilierii dumneavoastrã s-au “auto-sinucis” dupã aceastã emisiune. Spicuim din discursul dumneavoastrã cãtre electorat (vã rugãm sã luaţi înregistrarea emisiunii pentru do­vadã): ”O sã fac locuri de muncã, pentru cã şi eu am familie şi prieteni”. Dupã ce ne-am crucit de atâta since­ritate, a venit şi mo­mentul cheie al mo­de­ratorului. Angela se plânge cã ea e femeie, cã e singu­rã. Ce-i spune profesio­nistul? ”Vom profita la maxim!”. Vã rog, doar dupã ora 24! Nu de alta, dar deja e perversiune. De obicei, profitã invitaţii de mo­deratori, dar când doamna cere cu disperare o analizã finalã.... Oare are cineva numãrul lui Ernest de la Trãdaţi în dragoste? Ştiu pe cineva care ar avea nevoie de el!

Barbu prinde peşti cu mâna, bunicã-su vinde varzã şi tac’su se cruceşte unde a ajuns el!
Cartea Junglei, varianta minereascã. Domnul fost ministru, fost preşedinte al consiliului judeţean nu mai ştie ce sã facã! Într-o emisiune bine plãtitã la un post de televiziune prost recepţionat de cetãţeni, mai avea puţin şi spunea şi-o poezie ca sã ne convingã cã el e chiar un om obişnuit. Din discursul prietenesc, susţinut profund de moderator, am aflat cã domnia sa prindea peştii cu mâna pe Strei. De douã ori a repetat în emisiune! Instinctul natural de atac nu prea dã bine cu imaginea de om calm şi liniştit. Tot din gama mãrturisirilor intime despre greul trai al dumnealui, aflãm cã tatãl şi acum se minuneazã unde a ajuns Ghiţã al lui! Pãi, cu tot respectul, poate o avea omul motive sã se minuneze şi sã se cruceascã. Capacul a fost pus când hotãrâtul şi obişnuitul a declarat: „Cãlãresc foarte bine şi în toate felurile!” Wow! Da’ sub cal puteţi? Sã fim serioşi, obişnuitule şi normalule!


Sunt bou pentru cã stau lângã abator!
Domnule Barbu, vã somez public! Din prea mult exces de zel, aţi ajuns sã formulaţi silogisme care lovesc în cetã­ţeanul de rând. În aceeaşi emisiune prietenoasã, întrebat dacã este credincios, portocaliul cãlãreţ rãspunde: Sunt cre­dincios pentru cã stau lângã bisericã. Stop joc. Eu stau lângã abator. Vã mulţumesc, nu meritam asta. Adio vot din partea mea, dupã ce mã faceţi bou pe faţã. Pãi aşa luptaţi pentru mine? Şi chiar dacã o sã se supere domnul mo­de­rator pe mine, nu pot decât sã-l felicit pentru deosebit de fina observaţie: ”Legãtura dumneavoastrã cu cele sfinte nu prea a fost mediatizatã.” Pãi... na! Ce vã opreşte?! Factura o trimiteţi pe SC Doamne-Ajutã SRL.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 4 ori 4  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
Pe aceeasi tema
1. Să fi fost autoblocarea minerilor regizată de Drăgoi?
Acum că minerii au ieşit cu bine din subteran, d[..]
22.07.2013, 20:53   |    2 comentarii

De nevotat.
Din cei 63.356 de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în listele electorale din colegiul unino[..]

08.12.2008, 16:39   |    0 comentarii

Mona, da’ cu Porsche ce-ai avut?
Nu cu foarte multã vreme în urmã, cam pe când candida[..]

11.11.2008, 16:11   |    0 comentarii

Banc cu ardeleni proşti
Doamne, fereşte-ne de viitoarele campanii electorale. Nu de alta, dar în ritmul ã[..]

08.11.2008, 18:54   |    0 comentarii
- - - - - -
- - -
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter