26.04.2017,  17:06:41 | 2 comentarii | 6193 vizualizari
Spitalul Municipal Lupeni a scos / La licitaţie serviciile de funcţionare, întreţinere şi intervenţii
de Alina PIPAN
Spitalul Municipal Lupeni are serviciile de întreţinere şi intervenţie externalizate. Acum a scos la licitaţie serviciile pentru următorul an, după ce contractul vechi a expirat. 
 
Furnizorul de astfel de servicii trebuie să asigure personal calificat pentru întreţinerea instalaţiilor de alimentare cu energie electrică, a instalaţiilor sanitare, precum şi personal pentru întreţinere şi reparare a tâmplăriei, igienizare a spitalului, curăţenie în curtea spitalului, întreţinerea reţelei de termoficare şi exploatarea cazanelor pe gaz.
Valoarea estimată a contractului este de minim 131.200 lei şi poate ajunge prin semnarea de acte adiţionale la 196.800 lei. 
Spitalul pretinde de la antreprenor întreţinerea, repararea, revizia zilnică şi generală periodică a tuturor instalaţiilor electrice, mecanice, sani­tare, de canalizare şi a tâmplăriei. Antreprenorul trebuie să asigure şi revizia zilnică şi întreţinerea în stare corespunzătoare a centralelor termice, staţiilor de distribuţie a oxigenului precum şi a instalaţiilor aferente acestora, să cureţe zilnic curtea spitalului, să repare şi să zugrăvească de câte ori este nevoie interioarele clădirilor, adică saloanele, holurile, oficiile, birourile, băile, să repare şi să întreţină tâmplăria şi pereţii exteriori. Intră în atribuţiile prestatorului de servicii repararea instalaţiilor electrice, mecanice, sanitare şi a reţelelor de canalizare, manipularea şi depozitarea mijloacelor fixe scoase din uz. În caz de urgenţă se asigură personal pentru reparaţia instalaţiilor electrice 24 de ore din 24. Prestatorul se obligă să respecte toate normele P.S.I. în atelierul mecanic, staţiile de oxigen şi centralele termice şi normele de protecţie şi securitate în muncă. Plata serviciilor se face la 60 de zile de la emiterea facturii. 
Lucrătorii vor executa orice alte dispoziţii date de beneficiar. Toate intervenţiile zilnice executate vor fi consemnate într-un registru în care asistentele şefe de pe secţii/compartimente şi conducătorii celorlalte compartimente funcţionale ale spitalului vor semna pentru confirmare şi vor fi contrasemnate de şeful biroului ATA.
Spitalului Municipal Lupeni are patru centrale: una la spitalul vechi, două la spitalul nou, plus o staţie de salvare care are şi o centrală termică în spaţiul aferent ei. Lucrările se vor realiza atât la sediul vechi, cât şi la cel nou. 

Comentarii articol (2 )

#1 ion27.04.2017,  21:02:54
pai cum sa mareasca valoarea unui contract prin aditionale? Contractul are valoarea calculata pe 1 an! Ce aditionale ? Ce afeceri murdare se invartasa? Nu se sasizeaza nici Primaria ,nici Parchetul?
#2 IUSTINA29.04.2017,  12:49:42
Daca taica-miu era Padureanu, ultimul primar comunist al Lupeniului eram si eu acum managerita spitalului si faceam contracte cu firme ce-mi fac *consultinguri* si proiecte pentru examene! Hei d-ule Viceprimar si d-lor Consilieri locali nu va sesizati? CA-ul spitalului nu vede sau stie si ii convine ?


Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 10 ori 5  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter