04.12.2017,  19:16:42 | 0 comentarii | 1167 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Angajaţii lunii noiembrie la Apa Serv
de Ziarul Vaii Jiului

În luna decembrie, se împlinește un an de când, la nivelul operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a fost instituit premiul ”Angajatul lunii”, urmat la scurt timp de cel pentru ”Colectivul lunii”. Această formă de competiție internă, colegială între salariații Apa Serv Valea Jiului a fost luată pentru stimularea implicării salariaților în activitățile specifice din cadrul operatorului regional de apă și canalizare, dar și pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.
”În obținerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariații firmei. De la cel mai mic muncitor și până la nivel de director, angajații noștri au demonstrat că atunci când vrei cu adevărat să-ți faci datoria la locul de muncă, munca de echipă se transformă în rezultate meritorii pentru întreaga firmă și, ceea ce ne mulțumește mai mult, în creșterea calității serviciilor pe care le oferim abonaților noștri. Tot pentru a impulsiona menținerea acestui trend dar și pentru a păstra ștacheta activității salariaților Apa Serv la aceleași cote de interes ridicat, am decis să insituim acest premiu special, menit să recompenseze în fiecare lună cei mai activi dintre angajații noștri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricărui angajat al Apa Serv nu doar atenția cuvenită pentru munca prestată, ci și evidențierea publică a acestuia, dar și o primă semnificativă la salariul pentru luna în care a fost eviden­țiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului. 
Programul ”Angajatul lunii” și ”Colectivul lunii” a fost foarte bine primit de salariații Apa Serv, în rândul acestora instituindu-se realmente o competiție pentru adjudecarea acestor premii. 
În analiza efectuată de echipa mana­gerială a Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna noiembrie, premiul de ”Angajat al lunii” revine următorilor salariați:
• Constantin Ștefan - muncitor necalificat formaţie exploatare reţele întreţinere reţele apă canal sector apă-canal Uricani 
• Gabriela Bârcea - laborant în cadrul staţiei de tratare a apei Taia
• Gabriela Genoveva Gomoi - şef birou secretariat
Celor trei angajați, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.
De asemenea, activitatea susținută efec­tu­ată în interven­țiile pe rețelele de apă și canal din municipiul Lupeni și orașul Uricani, dar și lucrările la extinderea rețelelor de apă și canalizare către noi consumatori din cele două localități, au condus la decizia ca pentru titlul de ”Colectiv al lunii no­iem­brie”, echipa de mana­gement să încline ba­lanța spre Colectivul Sectorului Apă-Canal din Uricani, condus de Constantin  Zaharia. 
Din ”Colecivul lunii noiembrie al Apa Serv Valea Jiului” mai fac parte: Zaharia Constantin, Maxer Ioan Aurelian, Şandru Adrian Lăscuţ, Agrigoroaie Dănuţ, Filipaş Alin, Ziub Iulian Robert, Ştefan Constantin, Jimborean Vasile Marian, Pintea Vasile și Bejenaru Marian.
”Îi felicit pe angajații noștri care își merită pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna noiembrie. Iată că, după un an de zile, și acest program menit să recompenseze activi­tatea salariaților noștri și-a atins pe deplin obiectivele stabilite. Vom continua acest tip de competiție internă între salariații Apa Serv și în anul următor”, a declarat Costel Avram, directorul general al  Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presă SC Apa Serv Valea Jiului SA Petroşani


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 6 ori 3  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

_____
Administrare pagină de Facebook pentru persoane publice
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Administrare pagină de Facebook pentru afaceri
_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Catalog promoţionale 2022
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Catalog promoţionale 2022


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter