08.01.2018,  19:38:37 | 0 comentarii | 1401 vizualizari GALERIE:     FOTO    
Angajaţii lunii decembrie și angajaţii anului 2017 la Apa Serv Valea Jiului
de Ziarul Vaii Jiului

Prima zi de lucru a anului 2018 a început la Apa Serv Valea Jiului nu doar cu stabilirea direcțiilor de acțiune pentru acest an, ci și printr-o ultimă evaluare a activității colectivului de salariați din ultima lună a anului 2017. Astfel, în urma deciziei echipei de conducere a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, titlul de angajați ai lunii decembrie a revenit următorilor salariați:
• Adrian Claudiu Donisă - şef Sector Întreţinere Reparaţii
• Cosmin Adrian Deneş - inginer în cadrul Servicului Aprovizionare
• Daniela Urziceanu - operator calcul în cadrul Centrului de Încasări Aninoasa
Similar, în urma analizei privind activitatea secțiilor și compartimentelor din cadrul societății Apa Serv Valea Jiului, echipa Serviciului de Aprovizionare și a Biroului de Achiziții Publice a fost declarată drept „Colectivul lunii decembrie” în cadrul Apa Serv. Din cadrul Serviciul Aprovizionare al Apa Serv Valea Jiului fac parte: Monica Dregan, Claudia Donisă, Daniela Valentina Polyak, Viorica Codea, Elena Boștină și Constantin Stanciu, iar Biroul de Achiziții Publice este format din Loredana Garbai și Simona Pica. 
În urma sugestiei primite la ultima conferință de presă din anul 2017 din partea reprezentanților mass-media, conducerea Apa Serv Valea Jiului a decis să extindă competiția internă a angajaților săi, acordând în premieră, titlurile de „Angajatul anului 2017”, respectiv „Colectivul anului 2017”, ambele alese din rândul laureaților din cele 12 luni ale anului precedent. 
Astfel, la prima ședință de raport a echipei manageriale de la Apa Serv, care a avut loc astăzi, 8 ianuarie 2017 la sediul principal al instituției, Ioan Popa – muncitor zidar în cadrul Secției de Întreținere, Reparații și Utilaj-Transport a fost desemnat drept „Angajatul anului 2017”, iar echipei din cadrul Sectorului Întreținere-Reparații, formate din Claudiu Adrian Donisă, Mirela Katica Deneș, Gheorghiță Angeru, Ion Arpad Krupa, Liviu Dumitru Șoucaliuc, Rudolf Muntean, Grigore Băran, Valentin Hoancă, Ioan Popa, Vasile Chelaru, Ladislau Iuliu Kallos, Alexandru Keresytesi, Gheorghe Moranciu, Ion Neag, Ovidiu Gabriel Pop, Cristian Alb, Florinel Alexandru Oncescu și Eduard Cristian Vagner, i-a fost atribuit titlul de „Colectivul anllui 2017”. 
„Felicitându-i pe colegii noștri, încheiem practic anul 2017 și cu mulțumirea faptului că această competiție internă, pe care am inițiat-o în cadrul colectivului nostru, a reușit să unească și mai mult echipa noastră, a reușit să-i determine, nu de puține ori, pe majoritatea colegilor noștri să-și atingă și să-și depășească sarcinile stabilite prin fișa postului și să genereze acea necesară competiție care, împreună cu alți factori, au determinat încheierea încă unui an bun pentru societatea noastră. Pentru că ne-am dorit să începem și anul 2018 sub aceleași auspicii ale performanței la locul de muncă, la sugestia primită chiar din partea reprezentanților presei, am stabilit și numele celor pe care-i evidențiem drept angajații anului 2017 de la Apa Serv. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, pentru felul în care au înțeles să acționeze, cu profesionalism, responsabilitate și dăruire, în toate situațiile care au constituit activitatea Apa Serv în anul 2017. Îmi doresc ca anul 2018 să ne mențină activitatea pe aceleași coordonate și, în acest sens, vă informez că vom continua progamul de recompensare a salariaților evidențiați, în fiecare lună”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului Petroşani.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 5 ori 6  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal

- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter