28.01.2018,  12:43:50 | 0 comentarii | 1150 vizualizari
Dom’ primar, / Mai mână comisia licitaţiei pentru blocul din Aninoasa!
de Alina PIPAN

Comisia licitației pentru blocul din Aninoasa depășește termen după termen, nu este în stare să stabilescă un câștigător pentru construirea blocului din Aninoasa.  

Execuția blocului de locuințe sociale a fost scoasă la licitație pentru suma de 8.792.992 lei. Procedura de depunere a ofertelor s-a finalizat la 20 octombrie. Doar doi ofertanți doresc să construiască blocul de la Aninoasa, o firmă de la București, o alta de la Petroșani. Cu toate că sunt doar două oferte, comisia de licitație anunță că ofertele vor fi analizate din scoarță în scoarță, și în niciun caz nu se va da un verdict mai repede de 20 decembrie 2017. Termenul a fost depășit cu mai bine de o lună și, iată, nici acum nu a fost stabilit un câștigător. 
 „Specificul, volumul și complexitatea lucrărilor ce urmează a fi realizate impun ca ofertantul căruia i se va atribui contractul să fie unul care deţine capacitatea necesară derulării unui asemenea contract și, ca atare, se impune o analiză amănunțită și obiectivă a ofertelor de către comisia de evaluare, situație care necesită însă o perioadă de analiză și verificare suplimentară față de cea prevăzută la art. 214, alin. (3) din Legea 98/2016, astfel încât membrii comisiei de evaluare să poată formula eventualele solicitări de clarificări care se impun cu privire la ofertele depuse şi să primească răspunsurile aferente, în conformitate cu prevederile legale incidente, se prelungeşte perioada de evaluare a ofertelor până în data de 20.12.2017”.
Dacă și construcția blocului va decurge la fel de lin ca și cele de obținere de fonduri, alocare de bani, alegerea constructorului, atunci primarul Dunca nu va mai bifa acest obiectiv la finele mandatului. Să nu uităm că după alegerea constructorului, acesta va semna contractul de execuție doar dacă cealaltă parte nu va depune contestații în ceea ce privește stabilirea câștigătorului licitației. 
Pentru acest proiect se luptă în oferte două asocieri de firme: Ofertant 1: SC En Electric Proiect Office - lider, asociere cu Pezzella Raffaele - asociat prim, Avi Prod Group SRL subcontractant, Fire Security Sistems – subcontractant.
Ofertant 2: SC Masa Adrigela - lider de asociere, Zona D - asociat prim, Centroterm – subcontractant.


Comentarii articol (0 )

Nu exista niciun comentariu.

Adauga comentariu
  Numele tau:


  Comentariul tau:


  C창t fac 9 ori 9  ?  


   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Informatiile publicate de zvj.ro pot fi preluate doar in limita a 250 de caractere, cu CITAREA sursei si LINK ACTIV. Orice alt mod de preluare a textelor de pe acest site constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratat ca atare.
Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Banii rezultați din contribuțiile cititorilor sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile, analizele și proiectele noastre.

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul
Ziarul Vaii Jiului SRL. 
CONT LEI: RO94BTRL02201202K91883XX, 
deschis la Banca Transilvania.

Payments through Paypal
- - -
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!

_____
Flyere, pliante, broşuri, afişe, cărţi de vizită, mape, formulare...
_____
Cataloage promoţionale 2024
_____
Plăcuţe şi indicatoare pentru case, blocuri, sedii
_____
Rame click - comandă online!
_____
Panou decorativ pentru interior sau exterior – tu alegi designul!
_____
Steaguri publicitare - click pentru a comanda!
_____
Stâlpi pentru delimitare (opritori, de ghidare) - comandă online!
_____
Cataloage promoţionale 2024


Îți dorești o presă liberă și independentă?
Alege să o susții!
_____
Bannere şi mesh-uri publicitare - click pentru a comanda online!
Promovare
Publicitate
Newsletter